Sprog:
  • English
  • Dansk
Forside - Innovation

Anvendt forskning og patenter

Samarbejde med universiteter og GTS institutter.

PureteQ samarbejder med førende GTS institutter i ind og udland. Alle teknologier bliver testet og resultater verificeret. Inden for det maritime område samarbejder PureteQ med Lloyds og Force Technology. På landbaserede anlæg er samarbejdspartnerne Teknologisk Institut og Force Technology. PureteQ samarbejder endvidere med skoler og universiteter, herunder Svendborg International Maritime Academy (SIMAC) og SDU.

PureteQ har udtaget patenter på de udviklede teknologier for at  beskytte IP rettigheder i ind- og udland.

Faciliteter

PureteQ råder over produktions og udviklingsfaciliteter i Svendborg.

Produktionsfaciliteterne anvendes primært til at bygge teknologianlæg til test i fuld scala, men det er også her vi med en forholdsvis høj grad af outsourcing bygger anlæg til kunder. Vores værksteder og produktionshaller er fuldt udrustet med anerkendte maskiner og løftegrej, hvorfor der ikke er væsentlige begrænsninger i hvad der kan produceres lokalt. Vi samarbejder med såvel lokale som med internationale virksomheder.

PureteQ har en praktisk tilgang til løsningerne, sammenlignet med andre udviklingsvirksomheder. Vi tager udgangspunkt i, at der er et reelt behov, og en efterspørgsel som andre teknologier ikke kan imødekomme,  hvor vi kan gøre det bedre, billigere eller mere effektivt.

Samarbejder og foreninger